verkoop loterij wijhe92 loopt als een trein

Van de maximaal 500 loten van de superloterij, die Wijhe ’92 heeft opgezet voor de financiering van nieuwe kleedkamers, zijn er al 410 verkocht. De vereniging is zeer blij met het resultaat tot nu toe, zeker omdat er tot 15 oktober nog loten verkocht worden. Een lot voor de superloterij kost 120 euro. De hoofdprijs van de loterij is een nieuwe Fiat Panda.

Door de groei van de vereniging is de nieuwbouw van kleedkamers noodzakelijk geworden. Mocht er geld over zijn, dan hoopt de vereniging daarvan een tribune te kunnen bekostigen.

De uitslag van de eerste trekking in een reeks van zes is donderdag 21 oktober ’s avonds om 21.30 uur in de kantine van de Wijhe’92 aan de Zandhuisweg te Wijhe. De eerste prijs is dan een Toshiba LCD-TV (82 cm), de tweede prijs is een Sony videocamera, de derde prijs is een bladblazer en de vierde prijs een navigatiesysteem. Totaal worden 20 prijzen per trekking uitgereikt. De overige trekkingsdata zijn donderdag 25 november, donderdag 16 december, donderdag 20 januari en donderdag 17 februari. Op de slotavond op donderdag 17 maart wordt de superhoofdprijs, een nieuwe Fiat Panda, verloot.

Alle loten staan op naam en worden thuis bezorgd. Wil je nog meedoen, wees er dan snel bij want na 15 oktober stopt de verkoop. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij de vereniging, bij onderstaande personen of te downloaden van de website staging2.wijhe92.nl. Het inschrijfformulier kun je inleveren bij John Voppen, Meerkoet 1 te Wijhe of bij John Strijdveen, Grutto 13 te Wijhe. Kijk voor aanvullende informatie op onze website staging2.wijhe92.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.