Home / archiefcentraal / van rijssen steekt sc wesepe in het nieuw

van rijssen steekt sc wesepe in het nieuw

J.G. van Rijssen, Luxe Brood- en Banketbakkerij uit Wesepe en Diepenveen is de nieuwe shirtsponsor van het eerste voetbalelftal van SC Wesepe. Na vele jaren is MEKO uit Wesepe gestopt als shirtsponsor en is de plaats ingenomen door Gejo van Rijssen. Gejo heeft zelf vele jaren gevoetbald in het eerste elftal en heeft zich nu als shirtsponsor voor een aantal jaren verbonden aan het team. Het elftal heeft ook nieuwe trainingspakken aangeboden gekregen van Intersport Schutte uit Raalte en Schulten Lederwaren uit Raalte.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.