Home / archiefcentraal / van doesum voorzitter ehbo raalte

van doesum voorzitter ehbo raalte

EHBO Raalte heeft, na een periode van vijf jaar zonder voorzitter, een nieuwe voorzitter. Tijdens de algemene ledenvergadering werd Cisca van Doesum gekozen als nieuwe voorzitter. In het dagelijks leven is zij communicatieadviseur bij de gemeente Raalte. Zij draait al een jaar mee in de vereniging als coördinator voor de Jeugd EHBO.

De eerste taak van de nieuwe voorzitter was het huldigen van een trouw lid. Mevrouw Willy Lokate is sinds 1985 lid van EHBO Raalte. Vanwege haar vijfentwintigjarig jubileum kreeg zij een bronzen insigne van de Nationale bond EHBO. Van de vereniging kreeg zij een boeket bloemen met een VVV-bon.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.