ufos en aliens in salland

mailen. Ik heb gezocht op internet en kwam daarop tegen dat er in 2008 veel meldingen in de regio zijn geweest van UFO’s. Ik ben erg nuchter en geloof er eigenlijk niet in, maar deze foto bewijst misschien toch het tegendeel. “

Of het daadwerkelijk UFO’s zijn, dat willen we in het midden laten, maar het maakt ons natuurlijk wel nieuwsgierig. Het lijkt ons, als redactie, meer een vuiltje op de camera. Maar goed, wel bijzonder dat er een aantal meldingen achter elkaar binnen zijn gekomen natuurlijk.

Wie hier meer van weet, of een exclusief interview met de aliens voor ons kan regelen, krijgt een eervolle vermelding op deze site. Zolang wij geen interview kunnen krijgen met de aliens, blijven wij erbij dat dit verhaal in de categorie “korreltje zout” thuishoort.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.