tuincentrum holtkuile 800 m2 groter

De totale winkeloppervlakte van Tuincentrum Johnny Holtkuile is nu nog 1.500 vierkante meter, maar als de verbouwing is afgerond, komt die oppervlakte uit op 2000 vierkante meter. En dan is de uitbreiding van het buitenterrein met circa 300 vierkante meter nog niet eens meegerekend. De extra kasruimte is bestemd voor de seizoensplanten, de tuinaccessoires en de vijverafdeling. Op het buitenterrein vind je zo meteen een nog groter aanbod tuinplanten en buitenpotterie. “Het is echt nodig in verband met de groei van ons assortiment”, stelt Johnny. “We konden het simpelweg niet meer kwijt.” Het is niet veel ondernemers gegeven dat ze in deze tijden zo kunnen uitbreiden. Johnny haalt bijna verontschuldigend zijn schouders op. “Maar wij plussen… Ik heb dat wel van meer klanten gehoord: ‘we snappen er niks van, hoe doe je dat nou?’ Ja, ’t is niet anders, ik ben blij dat we het ons kunnen veroorloven.”

Het wordt gigantisch aanpoten, dat weet Johnny ook. Op 22 november wil hij klaar zijn zodat hij kan beginnen met de inrichting van de Sallandse Outdoor Kerstshow die dit jaar gehouden wordt van 10 tot en met 12 december. “Qua grootte zal de Kerstshow dit jaar te vergelijken zijn met vorig jaar”, stelt Johnny. “Weer met een grote beurs, met veel activiteiten en een mooi Kerstaanbod.” Maar eerst de bouwwerkzaamheden nog. “Het zijn hectische tijden”, lacht Johnny. “Ik moet nu veel knopen tegelijk doorhakken. En dan moet die uitbreiding ook nog eens in vijf weken tijd gerealiseerd worden. Natuurlijk ga ik er vanuit dat het lukt, maar het zal ongetwijfeld spannend worden!”

Een deel van de verklaring zal ongetwijfeld in de kwaliteiten van het tuincentrum schuilen. “We zijn lang niet zo groot als die enorme tuincentra die je op sommige bedrijventerreinen vindt”, stelt Johnny. “Voor ons is het dus ook mogelijk om alle klanten van goed advies te voorzien. Het is dat stukje extra service waar wij voor gaan. Het valt ons hier ook op dat veel mensen niet bezuinigen op groendecoratie, of dat nou binnenshuis of in de tuin is. Economische dip of niet, men vindt de sfeer van het huis en de tuin belangrijk. Verder zitten we hier vlakbij kruispunt Bos, naast de N348 en de N35. Daarmee zijn we heel goed bereikbaar en dus voor veel mensen dichtbij als ze een nieuwe plant of wat anders willen hebben.”

In verband met de komende uitbreiding gelden er nu diverse speciale aanbiedingen op het aanbod dat normaal gesproken op het buitenterrein staat: de buitenplanten, de bomen, het tuinhout, natuursteen, tuinbeelden, noem het maar op. Uiteraard blijft Tuincentrum Johnny Holtkuile gewoon geopend tijdens de werkzaamheden. “Onze klanten zullen er niet of nauwelijks overlast van ondervinden.”

Tuincentrum Johnny Holtkuile is te vinden aan de Oude Zwolsestraat 8a, tel: 0572-357636.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.