truckloaders morgnieux in heeten verkrijgbaar

Dit najaar is de nieuwe lijn truckloaders van het Franse kwaliteitsmerk Morgnieux ook in Nederland verkrijgbaar. Met de truckloaders – die gemonteerd kunnen worden aan pick-ups, aanhangers en trailers – worden grote hoeveelheden afval en bladeren binnen korte tijd verzameld en verpulverd. Ook bij MW Machines in Heeten zijn deze truckloaders verkrijgbaar.

De truckloaders van Morgnieux worden aangedreven door een benzinemotor en zijn standaard voorzien van een zware turbine met zes schoepen. Tevens beschikken ze over een vervangbare binnenvoering en hebben ze een verstelbare uitblaaspijp waardoor men zelf kan bepalen waar de pulp verzameld wordt.

De complete lijn truckloaders bestaat uit diverse uitvoeringen die allemaal voorzien kunnen worden van een onderstel van een 80-kilometeraanhanger. Daarnaast zijn vrijwel alle typen uitgevoerd met een centrifugaalkoppeling wat schade aan de turbine en motor voorkomt.

Door het LQS-systeem – een unieke, door Morgnieux ontwikkelde koppelmethode – is het bovendien voor één persoon mogelijk om zonder hulp de truckloader aan een wagen te koppelen of te stallen.

Sinds 2009 zijn de aanbouwwerktuigen voor compacttractoren van Morgnieux bij diverse dealers verspreid door het land verkrijgbaar. Naast de truckloaders produceert en levert Morgnieux sneeuwschuiven, kippers, weidebloters, klepel- en cirkelmaaiers, vollegrondsfrezen, grasopvangsystemen en zuigunits.

Kijk voor het complete assortiment of voor meer informatie over Morgnieux op staging2.morgnieux.com of staging2.morgnieux.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.