Home / archiefcentraal / tismawajewendband verzorgt muziek op so

tismawajewendband verzorgt muziek op so

De Tismawajewendband uit Raalte gaat optreden tijdens de Special Olympics in sportcentrum Tijenraan. Tussen 12.45 en 13.15 uur verzorgt de band een optreden. Aan het Special Olympics Zwemevenement op zaterdag 23 oktober doen ruim 100 zwemmers mee.

Het zwemtoernooi start om 10.00 uur. Er worden zeven verschillende nummers gezwommen.’s Middags zijn de finales vanaf 13.30 uur en vinden de medailleceremonies plaats. Om 9.00 uur start de happening op een spectaculaire wijze, onder andere door het hijsen van de Special Olympics vlag en de binnenkomst van het Special Olympics vuur.

Het optreden van de Tismawajewendband en de Special Olympics zijn gratis te bezoeken voor iedereen. Meer informatie over Special Olympics en het complete programma op 23 oktober is te vinden op de website www.raalte.nl/sport.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.