tijl beckand solo in capellenborg theater

Op zaterdag 16 oktober staat Tijl Beckand in het Capellenborg Theater in Wijhe. Hij gaat voor het eerst solo het toneel op met een try out van zijn nieuwe show ‘The Gentleman Entertainer’. Daarin brengt Beckand zijn verhalen, branie, muziek en improvisatietalent samen. Het publiek wordt meegevoerd door iemand die overal verstand van denkt te hebben, het ego heeft van een tycoon en zo vilein kan zijn als een vos maar ze desondanks om de vinger windt.

Op 1 december gaat de voorstelling in première in Theater Diligentia in Den Haag, daarna is hij nog t/m april 2011 te zien in de Nederlandse theaters.

Tijl Beckand bespeelde met De Lama’s in Theater PePijn, Carré en alles wat daar tussen zit. Hij schopte het zelfs zes maal tot de Heineken Music Hall en is daarmee één van de meest ervaren en succesvolle improvisatiecomedians van Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.