tevredenheid na eerste maand jolien lingerie

Ineke Jansen en Jola Hartlief kijken tevreden terug op de eerste maand van hun nieuwe lingeriespeciaalzaak ‘Jolien Lingerie’. “We willen iedereen die ons op wat voor manier dan ook heeft gesteund, hartelijk danken.” Jolien Lingerie is gevestigd in het Dok in Raalte aan de Nieuwe Markt 12.

Bij Jolien Lingerie kunnen mensen terecht voor persoonlijk en deskundig advies. Persoonlijke aandacht hebben Jola en Ineke hoog in het vaandel staan. “De kunst is om te luisteren. Door persoonlijke aandacht kom je samen met de klant vaak tot een goed resultaat. Wij krijgen energie van een klant die tevreden en gelukkig bij ons de deur uitloopt.” Jola benadrukt: “Het menselijke aspect vinden wij echt heel erg belangrijk. Door te kijken en te luisteren naar de mensen kom je tot het beste resultaat. De keuzes maken we samen.”

De winkel biedt voor elk moment van de dag passende lingerie, dus zowel voor in de slaapkamer, voor op het werk als voor het sporten. “Op donkere en koude avonden bestaat er niets lekkerder dan heerlijk thuis voor de haard zitten of onder de wol kruipen. En wat is er dan fijner om jezelf nog eens extra te verwennen met comfortabele en stijlvolle nachtmode en huispakken van Cyell! Ook beenmode is dit najaar een must om je outfit compleet te maken. We bieden een gevarieerde collectie van panty’s in verschillende modieuze kleuren. Ook de mannen zijn we niet vergeten! Mooie HOM shorts, van een simpel streepje tot een stoere print. De nieuwe trends in de bovenmode zoals materialen en vloeiende lijnen vragen steeds meer aandacht voor goed passende lingerie. Door juiste keuze van bh en slip maar ook eventueel body- en shapewear creëer je de perfecte outfit. Heb je net een beetje extra hulp nodig dan helpen wij je graag.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.