Home / archiefcentraal / tentoonstelling in het timmermanshuis

tentoonstelling in het timmermanshuis

In de herfstvakantie is er een tentoonstelling in het Timmermanshuis in Nieuw Heeten. De schildersgroep ‘Theo Holtslag’ onder leiding van Ans Luiten geeft om de twee jaar een expositie in het Timmermanshuis te Nieuw Heeten. De groep komt wekelijks op dinsdagavond naar het Timmermanshuis om te schilderen. De schilders komen uit Nieuw Heeten, Haarle Luttenberg en Raalte. De schilderijen zijn vanaf zondag 24 tot en met 30 oktober van 14.00 uur tot 20.30 uur te bekijken. Zondag 31 oktober van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.