tekententoonstelling bij obs de hartkamp

Op woensdag 20 oktober is in basisschool de Hartkamp ‘de grote tekententoonstelling’ te bewonderen. Het is een jaarlijks project van de basisschool dat aansluit bij het thema van de kinderboekenweek. Op 11 oktober komt kunstenares Annemarie Eysvogels vertellen over tekenmaterialen en geeft zij de kinderen een opdracht voor een tekening. Donderdag 14 oktober van vertelt Karin de Graaf over haar kinderboeken. Vervolgens worden alle tekeningen van de kinderen opgehangen, zodat alle ouders, kinderen en andere belangstellenden op 20 oktober van 18.30 uur tot 20.00 uur alle deze kunnen bewonderen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.