sterrendragers worden balrapers

Vrijdagavond speelde Go Ahead Eagles een probleemloze wedstrijd tegen MVV Maastricht. Met 3-0 werden de Sterrendragers in de Adelaarshorst aan de kant gezet. Go Ahead pakte vrijdag de draad weer op, na toch wel een ietwat teleurstellende reeks van de afgelopen weken. Koen van der Biezen werd uitgeroepen tot Man of the Match, want hij nam alle drie de doelpunten voor zijn rekening.

Andries Ulderink besloot om op het middenveld te starten met de wat meer aanvallender ingestelde Joey Suk in plaats van de controlerende Dennis Hollart. Al vanaf de aftrap was te zien dat de Deventenaren vol voor de winst gingen. Het eerste doelpunt kwam na goed een kwartier spelen op naam van Van der Biezen. Joey Suk vond uit een vrije trap bij de tweede paal Koen van der Biezen, die met de hak de bal binnenwerkte. Het tweede doelpunt, vijf minuten voor rust, was juweeltje. Van afstand pegelde opnieuw Van der Biezen de bal in de rechterbovenhoek. Met een 2-0 voorsprong voor Eagles gingen de ploegen halverwege de kleedkamers in.

Het spelbeeld veranderde na rust niet veel. Doelman Sergio Padt van Go Ahead had de tweede helft weinig te doen. Na goed tien minuten spelen in de tweede helft kwam de 3-0 op het scorebord te staan en dat betekende de nekslag voor MVV.

Ulderink was na de wedstrijd een tevreden man. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld. Gezien het spelbeeld hadden de jongens misschien nog een vierde en vijfde doelpunt kunnen maken.”

Volgende week speelt Go Ahead Eagles uit bij FC Eindhoven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.