special olympics meedoen en plezier hebben

Net als op de Olympische Spelen zorgde ook op de Special Olympics een Olympische vlam voor het startsein voor de deelnemende zwemmers, afkomstig van tien verenigingen en stichtingen uit de noordelijke provincies. Na het startsein doken de zwemmers het water in. Er werden in de ochtend zeven verschillende nummers gezwommen. In de middag werd er in verschillende categorieën gestreden om de medailles tijdens de finales. Bij de medailleceremonie aan het eind van de middag werd de vlag gehesen en ontvingen de winnaars de medailles.

Aan het eind van de middag gingen de deelnemers weer voldaan op weg naar huis, want bij de Special Olympics draait het om plezier en het meedoen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.