schrijfster anne taken bezoekt de ieme

Vrijdag was de laatste dag van de kinderboekenweek, die dit jaar als thema had “de Grote Tekententoonstelling”. Op basisschool de Ieme in Raalte is tijdens de kinderboekenweek veel aandacht besteed aan boeken en tekeningen. Als afsluiting van deze bijzondere weken, kwam schrijfster Anne Takens in alle groepen op bezoek.

Takens, die kinderboeken schrijft voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, heeft in de afgelopen dagen veel scholen in het hele land bezocht. “Deze kinderboekenweek zijn ook veel kinderboekentekenaars op scholen uitgenodigd,” vertelde Takens. “Dat is leuk aan de kinderboekenweek, dat er elke keer weer een ander thema centraal staat.” Takens combineerde in haar bezoek aan de Ieme het vertellen over haar werk met het tekenen met de leerlingen, naar aanleiding van haar boeken. “Supergaaf, om een echte schrijfster in de klas te hebben!” aldus een leerlinge van De Ieme. “Ik ga gelijk naar de bieb om alle boeken van Anne Takens te lenen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.