sallandse ondernemers komen samen

Afgelopen donderdag hebben ondernemers uit de regio een bijeenkomst gehouden in Raalte. Deze bijeenkomst had als thema ‘Betrouwbaar ondernemerschap’. De genodigden waren klanten, leveranciers en andere zakelijke relaties van de organisatoren Elco Totaal uit Raalte en A3 Bedrijfskleding & Veiligheid uit Lemelerveld.

Onder leiding van Jean Last, voorheen directeur van Coberco Dairies en hoofdredacteur van Rondom Magazine, werd besproken welke waarde betrouwbaar ondernemerschap heeft voor alle genodigde partijen. Na het formele gedeelte werd een demonstratie gegeven door Wereld- en Nederlands kampioen vierspan mennen Jan de Boer. Tijdens de demonstratie gaf hij live verslag. Hierbij werd duidelijk hoe belangrijk het is dat partijen (in dit geval de menner en de paarden) op elkaar moeten kunnen vertrouwen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.