Home / archiefcentraal / sallandse bezoekers op asieldag zwolle

sallandse bezoekers op asieldag zwolle

Sommige bezoekers namen ‘slechts’ een kijkje achter de schermen, anderen kwamen in de hoop een nieuw huisdier aan te treffen. Medewerkers stelden de viervoeters aan de bezoekers voor en gaven hen tips en adviezen voor het houden van dieren. In het asiel wachtten honderddertig katten en twintig honden op een nieuw baasje.

Het Dierenasiel Zwolle huisvest thuisloze honden en katten uit de gemeente Zwolle en sinds dit jaar ook de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe. Op jaarbasis gaat het om meer dan 1000 huisdieren. Het Dierenasiel heeft het beste met deze dieren voor en probeert vanuit deze gedachte voor elk dier een passend tehuis te vinden. De jaarlijkse Open Asieldag is bedoeld om de drempel voor een ontmoeting tussen mensen en dieren zo laag mogelijk maken. Meer informatie: www.dierenasielzwolle.nl

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.