sallandse bezoekers op asieldag zwolle

Sommige bezoekers namen ‘slechts’ een kijkje achter de schermen, anderen kwamen in de hoop een nieuw huisdier aan te treffen. Medewerkers stelden de viervoeters aan de bezoekers voor en gaven hen tips en adviezen voor het houden van dieren. In het asiel wachtten honderddertig katten en twintig honden op een nieuw baasje.

Het Dierenasiel Zwolle huisvest thuisloze honden en katten uit de gemeente Zwolle en sinds dit jaar ook de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe. Op jaarbasis gaat het om meer dan 1000 huisdieren. Het Dierenasiel heeft het beste met deze dieren voor en probeert vanuit deze gedachte voor elk dier een passend tehuis te vinden. De jaarlijkse Open Asieldag is bedoeld om de drempel voor een ontmoeting tussen mensen en dieren zo laag mogelijk maken. Meer informatie: staging2.dierenasielzwolle.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.