salland vocaal organiseert kerstsamenzang

Mannenkoor Salland Vocaal presenteert op 21 december een kerstsamenzang in de Pauluskerk in Raalte. Vanaf 19.30 uur brengt het koor een repertoire van kerstliederen ten gehore. Andere koren, solisten of musici zijn welkom om mee te doen.

Na afloop van de kerstsamenzang kunnen de bezoekers zich buiten warmen aan glühwein, warme chocolademelk en een hapje. De toegang is gratis, wel wordt er na afloop een deurcollecte gehouden, bestemd voor het goede doel.

Mocht je als koor, solist of instrumentale groep nog aan de kerstsamenzang willen deelnemen dan kan dat. Je kunt je dan nog aanmelden tot 24 oktober bij het secretariaat aan de Weidelaan 151 8103 GB Raalte of via e-mail: secretaris@sallandvocaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.