rohda verliest knullig van columbia

Rohda Raalte heeft zondagmiddag 24 oktober na strafschoppen verloren van Columbia uit Apeldoorn. Doelpunten van Jordy Lemmens en Melvin Velthuis leken aanvankelijk genoeg voor de overwinning op de tweedeklasser uit Apeldoorn.

Na tien minuten stond de voorsprong van 0-2 al op het scorebord in Apeldoorn. Nog voor rust scoorde Rick van der Lohuizen de aansluitingstreffer voor Columbia, waardoor het nog de hele wedstrijd spannend bleef. Scoren leken beide teams echter niet meer te doen. Toch kwam de gelijkmaker er in de laatste minuut via Michel Wijngaard.

Zo stond na negentig minuten de stand van 2-2 op het scorebord. Strafschoppen moesten zodoende de beslissing brengen. Na een bloedstollende serie trok Columbia uiteindelijk ook nog aan het langste eind: 4-3. Melvin Velthuis en Sander Kok wisten hun strafschop niet te benutten. Zodoende bekert niet Rohda Raalte, naar Columbia verder in ronde 2.

Het tweede team van Rohda wist overigens wel te winnen in de beker. Ook daar gaven penalty´s de doorslag tegen het eerste team van Heerde. Voor overige uitslagen in de beker zie staging2.voetbaloost.nl.

Op 31 oktober speelt Rohda Raalte een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Rheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.