rohda raalte sluit sponsorcontract met c1000

Rohda Raalte heeft een driejarig sponsorcontract ondertekend met C1000. De twee partijen hielden onlangs een voetbalplaatjesactie, wat de aanleiding vormde voor deze overeenkomst.

Het Sponsor Team Rohda Raalte streeft naar langjarige sponsorovereenkomsten met regionale ondernemers en bedrijven, die daardoor meer bij de club betrokken worden. Hierbij kan het gaan om een reclamebord, maar ook om exposure rondom bijvoorbeeld toernooien.

Bestuurslid Michel Jansen: “We willen ondernemers meer bij wedstrijden van het eerste elftal betrekken, maar ook gezamenlijk wedstrijden uit het betaalde voetbal bezoeken, zoals FC Twente-PSV. Daarnaast willen we ook gastsprekers uitnodigen, zodat zij in een ontspannen sfeer met collega-ondernemers in contact worden gebracht, waarbij het nuttige met het aangename samen kan gaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.