Home / archiefcentraal / rohda raalte blijft steken op gelijkspel

rohda raalte blijft steken op gelijkspel

Rohda Raalte heeft op zondagmiddag gelijk gespeeld bij en tegen FVC. De nieuwkomer in de hoofdklasse kwam na ongeveer een kwartier spelen op voorsprong. De Raaltenaren namen daarna het initiatief over en kwamen door doelpunten van Sander Kok en Melvin Velthuis op voorsprong. In de zeventigste minuut werd deze voorsprong echter uit handen gegeven. Geert Scheer bracht de einduitslag van 2-2 op het scorebord, hoewel Rohda via Dirk-Jan Klein Velderman met een schot op de paal nog knap dichtbij de overwinning kwam.

Al met al had Rohda Raalte het betere van het spel en verliest zodoende twee punten. Opvallend detail: niet FVC, maar de wind bleek zondagmiddag de grootste tegenstander van Rohda. In de eerste helft, toen Rohda tegen de wind in speelde, bleven alle ballen hangen. In de tweede helft was het tegenovergestelde het geval. Ondanks de strakblauwe hemel verre van ideale voetbalomstandigheden dus.

Volgende week speelt Rohda Raalte uit tegen NEC uit Nijmegen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Lees ook

OpStap op de Lemelerberg

REGIO – Op donderdagavond 12 augustus verzorgt Landschap Overijssel een ‘OpStap’ excursie op de Lemelerberg. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.