rick jacobsen wint wedstrijd van de week

Rick Jacobsen is de winnaar geworden van de Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week. Rick voorspelde, net als drie anderen, de 0 – 2 overwinning van Broekland op Wesepe juist. Bij loting kwam Rick als winnaar uit de bus en dus mag hij deze week een Falcon Joya-bal ophalen bij Intersport Schutte aan de Herenstraat in Raalte.

De Sallandse derby eindigde onder toeziend oog van vele supporters in een 0-2 overwinning in het voordeel van de Broeklanders. Nick in’t Veld werd met twee doelpunten de matchwinner. Zodoende wint Broekland haar derde wedstrijd op rij en komt het puntentotaal op 14 in zes wedstrijden.

Matchwinner Nick in’t Veld: “Een heerlijk gevoel dit. De overwinning was zwaar bevochten, maar we hebben geen fouten gemaakt en uiteindelijk verdiend gewonnen. Iedereen voerde zijn individuele taken zoals afgesproken prima uit en daardoor stond het elftal goed bij ons.” Linkshalf In’t Veld mocht vandaag voor het eerst in de spits beginnen van trainer Jan Plagman. “Ja dat verbaasde mij ook. Ik weet niet wat de trainer er in zag, maar het heeft in ieder geval goed uitgepakt. In de voorbereiding scoorde ik al tegen Rohda, maar dit zijn mijn eerste officiële doelpunten voor het eerste van Broekland. Ik ben blij dat ze drie punten hebben opgeleverd.”

Voor komende week hebben we natuurlijk weer een nieuwe Wedstrijd van de Week. Vanaf aanstaande woensdag kun je vanaf 12.00 uur weer een gokje wagen op de nieuwe Wedstrijd van de Week. Daarvoor verschijnt een apart artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.