reorganisatie bij boerhof

Na Boerhof Woninginrichters heeft ook Boerhof Projectinrichters het moeilijk. De crisis heeft de markt niet ongemoeid gelaten, want wegens tegenvallende resultaten is het bedrijf gedwongen vijf werknemers te ontslaan, wordt van twee werknemers het contract niet verlengd en zijn er gesprekken met een medewerker om vervroegd uit te treden. “Het zijn dingen die je liever niet doet. Het is heel vervelend werknemers te ontslaan die al lange tijd in dienst zijn. De emoties lopen daarbij hoog op,” vertelt Kristel Leerkes-Boerhof, directeur van Boerhof Projectinrichters.

In juli besloten Corinne Beumer-Boerhof en Hilko Beumer eind dit jaar te stoppen met de meubelzaak, omdat ze te veel concurrentie ondervonden van andere meubelboulevards. Het familiebedrijf zag vooral kansen in de projectinrichting en besloot zich daar op te richten. Leerkes-Boerhof was in juli nog redelijk positief over de kansen van het bedrijf en in september werd Boerhof Projectinrichters zelfs nog uitgeroepen tot ‘het familiebedrijf van het jaar’.

Desondanks moeten zeker zeven werknemers nu wel op zoek naar een nieuwe baan. Het is de bedoeling dat de werknemers begin volgend jaar niet meer in dienst zijn van Boerhof Projectinrichters.

Leerkes-Boerhof: “We vinden het zelf natuurlijk ook ontzettend vervelend. De band met het personeel is heel hecht. Maar hoe vervelend we het ook vinden, voor het voortbestaan van het bedrijf zijn we wel genoodzaakt afscheid te nemen van deze personeelsleden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.