renb ballonnen naar duitsland

Tijdens Ribs & Blues met Pinksteren 2010 was het stralend weer, maar er stond toch ook een mooi zuid-oostelijk windje. Dat blijkt in ieder geval uit de vanuit Duitsland teruggestuurde kaartjes van deelnemers aan de R&B-ballonnenwedstrijd.

De ballon van de 6-jarige Stef Nijhuis in Raalte kwam zelfs terecht in het Zuid-Duitse Kreuzebra op zo’n 356 kilometer afstand van Raalte. Ook de ballonnen van de nummers 2 (Jarne Huisman uit Raalte) en 3 (Thom Braakman uit Lemele) kwamen een heel eind. Die werden gevonden in hetzelfde gebied en wel in Lenterode en Göttingen op respectievelijk 344 en 332 kilometer afstand.

De Formido in Raalte is al jaren de vaste sponsor van deze populaire ballonnenwedstrijd voor de jeugd in de Kids Corner van Ribs & Blues en daar mochten de prijswinnaars dan ook hun prijzen komen ophalen. Eric Nijenkamp (namens Ribs & Blues) en Formido-bedrijfsleider Edwin Schrijver reikten de prijzen uit.

Uitslag; 1; Stef Nijenhuis, Raalte; 356 km Kreuzebra (D) 2; Jarne Huisman, Raalte; 344 km Lenterode (D) 3; Thom Braakman, Lemele; 332 km Göttingen (D) 4; Jasper Brink, Deventer; 274 km Höxter (D) 5; Noah Nijhuis, Raalte; 259 km Brakel (D) 6; Ilona Mosselaar, Deventer; 258 km Brakel (D) 7; Luca Hendriks, Raalte; 135 km Ostbevern (D)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.