raymond rienties secretaris stoppelhaene

De nieuwe secretaris noemt zich een echte Stöppelhaenevierder. “Als echte Raaltenaar en Sallander is het Sallands Oogstfeest ook mijn feestje. Vanzelfsprekend komt er bij de organisatie van dit feest het nodige kijken. Ik neem de taak dan ook zeer serieus. Vrijwillig is niet vrijblijvend, er staat veel op het spel. Dat besef is er ook bij de meer dan honderdvijftig vrijwilligers van Stöppelhaene”, aldus Rienties.

Volgens hem hoort Stöppelhaene bij Raalte. “Beter gezegd: het feest hoort thuis in het centrum van Raalte. Pleinen als de Domineeskamp en de winkelstraten vormen bij uitstek het decor voor dit feest. Het is niet voor niets dat Stöppelhaene met een boordevol en afwisselend programma elk jaar weer tienduizenden bezoekers naar het centrum van Raalte trekt. Het oogstfeest geeft Raalte een bijzonder positieve uitstraling”, aldus de nieuwe secretaris.

Raymond is het tweede bestuurslid die de Stichting Stöppelhaene dit jaar benoemt. In juni trad Gerard Elferink aan als voorzitter. Hij volgde Henk Robben op na diens benoeming als burgemeester van de gemeente Wierden. Stöppelhaene beleeft in 2011 haar 60e editie. Het bestuur heeft de diverse commissies gevraagd nog dit jaar ideeën aan te dragen om het jubileum extra luister bij te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.