Home / archiefcentraal / rabobank salland in zee met de fabriek

rabobank salland in zee met de fabriek

Rabobank Salland heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Stichting De Fabriek Deventer. Michel Kolman, manager Bedrijven van Rabobank Salland: “De Fabriek draagt op een positieve manier bij aan de nieuwe manier van werken. Het concept is innovatief en helpt ZZP’ers om succesvol te kunnen ondernemen. Dit spreekt ons enorm aan en wij werken daarom graag met De Fabriek samen”.

Stichting De Fabriek is een samenwerkingsconcept waarbij ZZP’ers gebruik maken van flexibele werkplekken en faciliteiten. In een laagdrempelige en professionele omgeving delen ondernemers niet alleen ruimte, maar ook contacten, inspiratie en groei.

Iedere eerste en derde dinsdag van de maand, van 13.00 tot 17.00 uur, kunnen ondernemers met vragen over hun bankzaken in De Fabriek binnenlopen bij een adviseur van de Rabobank. Daarnaast kunnen zij hun bankzaken regelen via www.salland.rabobank.nl of (0572) 33 85 00.

De Fabriek bevindt zich aan het Sijzenbaanplein 14-16 in Deventer. Op www.starterscommunity.nl staat op welke data de Rabobank aanwezig is. Voor meer informatie over Stichting De Fabriek kijk op www.fabriekdeventer.nl

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.