raaltese tweede op bodypaintkampioenschap

Loes Nijland, eigenaresse van Schminkbedrijf Mama-Loes in Raalte, is afgelopen zaterdag tweede geworden op het No Nonsense bodypaintkampioenschap in het drentse Dieverbrug. Nijland liet met haar bloemencreatie twaalf overige deelnemers in het beginners klassement achter zich.

Nijland heeft zich het laatste jaar ontwikkeld op schminkgebied, door diverse workshops te volgen bij wereldtoppers in de schminkwereld. Zo heeft zij enkele workshops bijgewoond bij de wereldberoemde Wolfe Brothers. De Amerikanen Nick en Brain Wolfe zijn een begrip in de schminkwereld. Zij hebben hun sporen verdiend in de de filmstudio’s van Los Angeles Hollywood. Zij verzorgen voor diverse films en televiesprogramma’s het professionele schminkwerk. Tijdens de workshops hebben zij Nijland de fijne kneepjes van het schminkvak bijgebracht.

Nijland wil haar kennis graag overbrengen aan iedereen die daar gebruik van wil maken. Zij geeft regelmatig basiscursussen kinderschminken. Op 9 november start werderom een nieuwe basiscursus kinderschminken. In vier avonden worden de basisbeginselen van het kinderschminken uitgelegd. Daarnaast wordt er natuurlijk veel geoefend. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor deze basiscursus. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via staging2.mama-loes.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.