Home / archiefcentraal / raaltenaar meest aanvallend in assen

raaltenaar meest aanvallend in assen

Raaltenaar Dennis Verbeke was afgelopen weekend de meest aanvallende coureur op het TT circuit van Assen, tijdens de Suzuki Cup. Verbeke won een set Pirelli-banden met deze onderscheiding. Het was voor Verbeke de achtste wedstrijd dit seizoen, tevens de laatste.

Dit seizoen heeft hij in de eerste wedstrijd wat schade opgelopen bij een crash, maar kwam des te sterker uit de strijd. Afgelopen seizoen reed hij 8 wedstrijden uit op zijn 4-takt Suzuki 650cc met 70 pk. De motor haalt op rechte stukken snelheden van boven de 275 kilometer per uur.

Zaterdagochtend regende het pijpenstelen in Assen, voor Verbeke waren deze weersomstandigheden nieuw. In de middag klaarde het wat op maar, het wegdek van het circuit was nog aardig nat. Het natte wegdek was voor Verbeke geen reden om veel gas terug te nemen, hij was immers de meest aanvallende coureur.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.