raalte plaza zondag niet geopend

Raalte Plaza is zondag, in tegenstelling tot eerdere berichten, niet geopend. Raalte Plaza mag zondag niet open, ‘door wettelijke bepalingen’ zo laten de winkels gezamenlijk weten. “Een vervelende miscommunicatie,” vertelt Wilfried Akkersdijk.

“Ik baal er wel van, maar ik kan echt niemand iets verwijten. Ik vind het het meest vervelend voor de mensen die hier zondag alsnog komen, in de veronderstelling dat we open zijn,” aldus Akkersdijk. Akkersdijk probeert met advertenties in regionale bladen zijn klanten nog voor zondag op de hoogte te brengen.

Mensen die alsnog richting Raalte Plaza gaan zondag, komen niet helemaal van de koude kermis thuis. “De mensen die alsnog naar onze winkel komen, krijgen op de parkeerplaats in ieder geval een kop koffie, wat lekkers en persoonlijke excuses van ons.”

De aangekondigde actie ‘Miljoenenjacht’ wordt een dag verlengd. Eigenlijk zou Raalte Plaza zondag bij elke besteding van 25 euro of meer een 1/5 Staatslot cadeau doen. De actie, die in samenwerking met Schulten Lederwaren verloopt, is nu verzet naar zaterdag 30 oktober en maandag 1 november.

Akkersdijk bedrukt tot slot dat gemeente Raalte ook helemaal niets te verwijten valt. “Ik wil niet dat mensen denken dat er iets fout is gegaan bij de gemeente. Juist niet. De gemeente heeft heel prettig gehandeld. Toen daar bekend werd dat we open wilden aanstaande zondag, hebben ze me keurig gewaarschuwd. Dat had ook anders gekund. Ze hadden me ook zonder waarschuwing een dwangsom op kunnen leggen. Ze hebben het op een hele nette manier opgelost.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.