prijsvraag azerty tot vrijdag 1700 uur

Op de prijsvraag van Azerty en Salland Centraal kun je vrijdag 29 oktober tot 17.00 uur reageren. Afgelopen maand verschenen er drie verhalen in de weekkrant van Salland Centraal en op de website. Bij het laatste deel verscheen een vraag. De laptop die je kunt winnen wordt aangeboden door Azerty. De 10.1-inch Acer emachine 350 bevat een Intel Atom N450 processor en weegt slechts 1 kilo.

Weet jij dus het antwoord op die vraag, reageer dan snel door het antwoord te mailen naar maureen@sallandcentraal.nl

Tip: het antwoord ligt in de lijn van gemeentelijke regelgeving. Mail het antwoord op de vraag naar maureen@sallandcentraal.nl LET OP! De gemeente kan je niet helpen bij de zoektocht naar je antwoord!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.