Home / archiefcentraal / pompoenen ratten en vleermuizen bij tivoli

pompoenen ratten en vleermuizen bij tivoli

Taveerne Tivoli in Raalte staat op zondag 31 oktober helemaal in het teken van Halloween. De gasten kunnen, omringd door spinnenwebben, ratten , vleermuizen, pompoenen en heksen, luisteren van akoestische live-muziek. Ook is het mogelijk om vragen te stellen en kaarten te laten lezen door een Tarottist, die voor deze gelegenheid is uitgedost als heks. Aanvang is 17.30 uur en reserveren is gewenst. Voor meer informatie kun je kijken op www.taveernetivoli.nl

Lees ook

Verharde paden in heemtuin

WIJHE – Heemtuin Veermans Hof IJsselflora in Wijhe heeft de paden in de tuin kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.