Home / archiefcentraal / politiekorps naar de plaskerk in raalte

politiekorps naar de plaskerk in raalte

Een korps politiemannen komt op 6 november naar de Plaskerk in Raalte. Niet voor de dienst, maar om daar een concert te geven. Het IJssellands Politie Mannenkoor, dat inmiddels dertig jaar bestaat, staat onder leiding van Riekus van Hemberg.

Het IJssellands Politie Mannenkoor zingt stukken uit The Phantom of the Opera, een aantal stukken van Bach, Mozart, Beethoven en eigen composities van Riekus Hamberg. De avond is verdeeld in twee blokken, een klassiek gedeelte met zang afgewisseld met orgel en klarinet en een lichtklassiek blok, waarbij zang afgewisseld wordt met orgel en klarinet.

Naast het mannenkoor treedt op deze avond ook klarinettist Arjan Eek en organiste Miranda Temmink op. Eek studeerde aan het Zwolse Conservatorium en Temmink deed onlangs mee aan het Aanstormend Talenten Concert.

Het concert begint 6 november om 20.00 uur. Kaarten kosten tien euro per stuk en zijn te verkrijgen bij Annie Schulten in Raalte.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.