pim de weerd wint fotowedstrijd

Pim de Weerd, fotograaf van Salland Centraal, heeft de ‘buslijn 4’ fotowedstrijd van de SP Raalte gewonnen. De bedoeling was een foto in te zenden, gemaakt vanuit buslijn 4. Op 15 augustus startte de SP Raalte de actie om meer passagiers te krijgen tussen Heeten en Raalte. De provincie is van plan de buslijn tussen Heeten en Raalte op te heffen en door deze fotowedstrijd moest de buslijn onder de aandacht van de mensen worden gebracht.

De Weerd zat in de bus naar Heeten toen hij het affiche van de fotowedstrijd zag hangen. Ter plekke besloot hij wat foto’s te schieten en mee te doen aan de wedstrijd. Tot zijn verbazing werd hij deze week gebeld door de SP met de mededeling dat hij de winnaar van de fotowedstrijd was.

Donderdag 28 oktober vond de prijsuitreiking in, hoe toepasselijk, de bus richting Heeten. Uit handen van onder andere SP-raadslid Harry van Kampen en SP-bestuurslid Ellen van den Berg ontving De Weerd een cheque van 200 euro bestemd voor een vliegticket.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.