Home / archiefcentraal / peuters krijgen prijzen voor ballonwedstrijd

peuters krijgen prijzen voor ballonwedstrijd

Zondag 3 oktober werden de prijzen van de ballonnenwedstrijd uitgereikt, die werd gehouden tijdens de fancy fair voor de peuters van de locaties “Vlegeltjes” en “Ziezo” in Raalte-Noord. De prijzen werden beschikbaar gesteld en tevens uitgereikt door Formido Raalte.

Het is alweer even geleden, maar op zaterdag 5 juni was de fancy fair met als thema ‘Strand’. Op deze dag keken de peuters naar het meeleeftheater van Landstede en waren er allerlei spelletjes. Als afsluiting mocht iedere peuter een ballon oplaten.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.