pannakooi en drop shot bij vv heino

De kinderen werden door de organisatie, H&R soccerevents, ingedeeld in vijf groepen, zodat iedere groep op een ander deel van het veld een voetbalspel kon spelen. Op het nieuwe kunstgrasveld stond een opblaasbaar boardingveld, een ‘drop-shot arena’ en een 4 tegen 4-veldje. Achter de tribune was een grote pannakooi verrezen en nog een klein voetbalveldje, zodat de Heinose jeugd zich niet hoefde te vervelen als ze niet deelnam aan de pannakooi. Op het andere kunstgrasveld hadden de jeugdtrainers een training georganiseerd met verschillende afwerkoefeningen.

Kortom een grote diversiteit aan voetbalspelletjes. In de middag stond er voor de kinderen een lunch klaar, want na alle inspanningen moest er ook gegeten worden. Na de lunch waren de batterijen weer opgeladen en gingen de kids vrolijk verder met de activiteiten. Om 16.00 uur was het genoeg geweest en haalden de ouders hun vermoeide kinderen weer op.

Dinsdagochtend worden alle kinderen om 09.00 uur weer verwacht. Een aantal activiteiten wordt dan weer herhaald. In plaats van het 4 tegen 4 is er de penaltybokaal en de 7 tegen 7-wedstrijdjes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.