Home / archiefcentraal / paddenstoelkijken in het fortmonderbos

paddenstoelkijken in het fortmonderbos

IVN-afdeling ‘De Grutto’, Wijhe-Olst presenteert op zondag 17 oktober een paddenstoelenexcursie in het Fortmonderbos. Allerlei soorten paddenstoelen zijn er nu te zien. Mike Hirschler van IVN Deventer kan er alles over vertellen. Vertrek is om 10.00 uur bij de ingang van het Fortmonderbos. Rond 12.00 uur eindigt de excursie.

Vorig jaar was de belangstelling groot. Meld je dus aan om mee te gaan. Aanmelden kan via excursies@ivn-wijhe-olst.nl (met vermelding van: naam, hoeveel personen en telefoonnummer) of bij Anniek Appelman (0570-523622).

Lees ook

KrachtvanSalland-cheque: extra budget voor lokale initiatieven

REGIO – Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.