Home / archiefcentraal / overwetering opent kunstgrasveld

overwetering opent kunstgrasveld

Sportclub Overwetering houdt op 22 oktober de officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld. Afgelopen zomer is de sportclub flink onder handen genomen. Het hoofdveld veranderde van een grasveld in een kunstgrasveld, een digitaal led-scherm vervingen de reclameborden en werden nieuwe doelen, nieuw hekwerk en een nieuwe lichtinstallatie geplaatst. Daarnaast heeft de vereniging de tribunebanken opnieuw in de lak gezet en zijn de dug-outs onder handen genomen.

De vereniging presenteert nu met trots het aangelegde veld en het digitale reclamescherm op vrijdagavond 22 oktober. Om 18.00 uur voetballen de D-pupillen van Overwetering tegen Wijhe ’92, een uur later wordt het veld officieel geopend door voorzitter Geert Kruitbos en wethouder Ans Otterloo van sport en gaan om 19.15 uur ballonnen de lucht in. Ten slotte speelt het eerste van Overwetering tegen het eerste van Wijhe. Natuurlijk is na de wedstrijd de tap geopend in het clubhuis.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.