overijsselse cdaers positief over regeerakkoord

Op het CDA-congres in Arnhem hebben de CDA-leden zich positief uitgesproken over het regeer- en gedoogakkoord met VVD en PVV. 68 procent van de aanwezigen stemden voor. Onder hen de Overijsselse CDA’ers Roger de Groot, Sabine Uitslag en Eddy van Hijum. Al twitterend lieten zij weten blij te zijn met de uitkomst.

Eddy van Hijum: “Congres zegt ja! Is een grote opdracht en verantwoordelijkheid voor de fractie.”

Roger de Groot bleek over goed inschattingsvermogen te beschikken. Enkele minuten nadat de handen de lucht in gingen twitterde De Groot: “Resolutie regeringsdeelname is aangenomen. Voor de stemverhouding moeten we nog even wachten. Ik schat 70% voor.” De officiële stemming bleek 68 procent voor te zijn.

Ook Sabine Uitslag liet via Twitter weten de stemming te omarmen. “Meerderheid is voor regeerakkoord VVD en gedoogakkoord! Mooi! Ik zeg: aan de slag!! Volle kracht vooruit!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.