Home / archiefcentraal / organisatie sw4d wil raalter lied horen

organisatie sw4d wil raalter lied horen

De organisatie van de Sallandse Wandelvierdaagse gaat muziekkoren uit de regio benaderen om op te treden tijdens het wandelevenement. De organisatie wil proberen om bij de doorkomsten in dorpskernen van de gemeente Raalte koren het Raalter Lied ten gehore te laten brengen.

“Het lijkt ons een prachtidee, want muziek verbroedert, de SW4D verbroedert en verbindt. Door het Raalter Lied massaal als koor en deelnemers ten gehore te brengen, onstaat nog meer verbroedering,” aldus Ben Heethaar.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.