Home / archiefcentraal / open huis bij swaenewoerd

open huis bij swaenewoerd

Het is zestig jaar geleden dat de eerste steen werd gelegd van het huidige Swaenewoerd. Voor Zorggroep Raalte is dit een goed moment om te laten zien wat er in de afgelopen zestig jaar is veranderd. Daarom is er op zaterdag 16 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur een open huis voor alle familie, vrienden, medewerkers en belangstellenden.

Er wordt niet alleen teruggekeken, maar ook een stap naar de toekomst gemaakt. Dit gebeurt door het openen van de vernieuwde recreatiezaal (10.15 uur) en het Dienstencentrum (10.30 uur). Naast de mogelijkheid om Swaenewoerd te ontdekken, presenteert Zorggroep Raalte alles wat de locatie haar huidige en toekomstige cliënten te bieden heeft.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.