oostdobbers zwemmen naar medailles in dter

De jonge zwemmers van Raalter zwemvereniging De Oostdobbers hebben zich afgelopen zaterdag naar medailles gezwommen in het eerste deel van de Speedo Swimkick. In het Borgelerbad in Deventer werd er om het eremetaal gestreden. Peter Scholten van de Oosdobbers: “Een geweldige prestatie voor deze zwemtoppers.” De volgende resultaten werden gezwommen:

Goud was er voor: Naomi Polinder (25 meter rugcrawl), Jeron Koning (50 meter rugcrawl), Robert Toeter (50 meter schoolslag).

Zilver was er voor: Inge Trip (50 meter rugcrawl), Naomi Polinder (25 meter schoolslag), Jeron Koning (50 meter schoolslag), 4×25 meter vrijeslag met Naomi Polinder, Yannick Smeenk, Desi Veldkamp en Robert Toeter.

Brons was er voor: Robert Toeter (50 meter rugcrawl), 4×50 meter vrijeslag met Laura Landman, Inge Trip, Nienke Rodijk, Jeron Koning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.