oktoberfeest bij de leeren lampe

Zondag vindt in de Theaterzaal van De Leeren Lampe het eerste Raalter Oktoberfeest plaats. Ingrediënten voor deze zondagmiddag in Duitse sferen zijn bier, Schlagers und gemütlichheit. Die Powerhosen en Franz und Freddy zorgen voor de muziek.

Tien door de wol geverfde muzikanten blazen Duitse muzikale herinneringen door zaal van gouden Schlagerhits tot Neue Deutsche Welle of Oberkrainer of typische Duitse Disco. Die Powerhosen brengen hun Musik met een lach, Bier und Wurst. Het is toll, het knalt, het stimmt.

De schlagerfreunde Franz und Freddy nemen je eigenhandig mee naar de leukste bergdalen waar het feest bergenhoog gevierd wordt. De allerbeste schlagers zijn omgetoverd in een nieuw jasje, met als overeenkomst ongekende “Geselligkeit”. Een combinatie van showbizz glitter en glamour en een volksmusik-feest van herkenning. “Die besten Songs” komen recht uit het muzikale hart van Franz und Freddy.

Het oktoberfeest duurt van 14.00 uur tot 19.00 uur, aansluitend is er een afterpary in de Brouwershut. Entree kost 10 euro voor een staanplaats, een zitplaats kost 12,50 euro. Kaarten zijn te koop via staging2.deleerenlampe.nl Minimale leeftijd is 18 jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.