nieuwe vestiging eg computer specialisten

EG Computer Specialisten heeft zaterdag haar nieuwe hoofdvestiging aan de Schoolstraat 21 in Lemelerveld geopend. De eerste bezoekers stonden om 9.45 uur al op de stoep om de opening bij te wonen. Na een korte toespraak van Gerben Krukkert werd het pand officieel geopend. De kinderen van Gerben en Erwin van der Sligte hadden de eer om de nieuwe vestiging officieel te openen.

Tijdens de opening werd er een open dag gehouden voor alle bezoekers. Zij kregen een rondleiding door het nieuwe pand. Voor de kinderen was er een clown aanwezig en er was een springkussen waarop de kinderen zich konden vermaken.

Volgens Erwin en Gerben was het een ‘geweldige dag’. “Er was super veel belangstelling”, aldus Gerben. Ook de digitale huiskamer kon op veel belangstelling rekenen. “Hier gaat het voor de particulier toch naar toe”, liet Erwin weten. “De integratie van computer en televisie is een hot item.”

Ook was er grote belangstelling voor de zakelijke omgeving. Ondernemers konden zich inleven in netwerk- en telecom oplossingen. EG Computer Specialisten kan terugkijken op een geslaagde dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.