nieuwe start voor 1e herenteam hevo heino

Heren 1 van Volleybalvereniging Hevo Heino heeft een nieuwe seizoenstart gemaakt. Het team is door Bouwbedrijf Louis Wijnhout compleet in het nieuw gestoken en het team mag alsnog uitkomen in de regiodivisie. Hevo 1 zou in de eerste klasse gaan spelen na drie maal te zijn gedegradeerd vanuit de tweede divisie, maar door een vrij gekomen plek in de regiodivisie, mogen ze dit seizoen alsnog uitkomen in deze regiodivisie.

De doelstelling van trainer/coach Jordan Weggelaar is van de groep een écht team maken. Ten tweede wilde Weggelaar meer uniformiteit. Een goede uitstraling is immers goed voor de teamgeest. “Het team gaat er ontzettend hard voor werken deze plek in de regiodivisie te behouden de komende jaren,” aldus Weggelaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.