Home / archiefcentraal / nieuwe sponsor voor veteranenelftal vv heino

nieuwe sponsor voor veteranenelftal vv heino

Zaal Oortwijn is de nieuwe sponsor van het tweede veteranenelftal van VV Heino. Op 26 september werd voorafgaand aan de wedstrijd tegen Mariënheem het nieuwe tenue en de trainingspakken overhandigd door Ineke en Erwin Beumer van Zaal Oortwijn. Het veteranenelftal komt uit in een speciale ‘veteranen’ competitie waarin met name verenigingen zitten uit de directe omgeving. In de competitie zitten zelfs een aantal voetballers die op hoog niveau gevoetbald hebben. Zo speelt Rene Eijkelkamp bij Dalfsen en versterkt Jaap Stam het team van Hoonhorst.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.