nieuwe relaxfauteuilstudio bij seine wonen

Seine Wonen in Heino beschikt sinds kort over een geheel vernieuwde relaxfauteuilstudio. De bezoekers kunnen kijken naar fauteuils in alle soorten en maten. Een speciaal fauteuil beschikt zelfs over drie verschillende motortjes.

“Het mooie van onze nieuwe studio is dat bijna alle stoelen in verschillende maten leverbaar zijn”, stelt Jacques Seine. “Van smal tot xx-large zodat er voor iedereen een passende stoel te vinden is. Ook is het zitcomfort aan te passen, wil je hard zitten of juist lekker zacht? Wil een draaifauteuil of juist een vaste, een houten of een metalen voet, bijna alles is mogelijk.”

Ter ere van de nieuw studio gelden er enkele speciale aanbiedingen. Tevens ontvang je gedurende de actieperiode vijf jaar garantie op alle relaxfauteuils.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.