nieuwe editie in the attic

De leden van de Heinose band The Schiw presenteren op zaterdag 20 november een nieuwe editie van het ‘In the Attic’-festival. Locatie is wederom café Marktzicht in Heino.

Het festival richt zich grotendeels op beginnende bands uit de regio, maar kijkt deze tweede keer ook al ver over de Sallandse grenzen. Op het programma staan optredens van As the world burns uit Heeten, The Schiw uit Heino; Iniga uit Hardenberg, Oh em Genius uit Wijhe, Synergy Point uit Utrecht en Sauce-Mary uit Wijhe. “Het concept blijkt aan te slaan bij de bands en publiek”, stelt Danny Land namens de organisatie. ”We hebben nauwelijks hoeven zoeken naar bands/artiesten. Door de goede mond-tot-mondreclame hebben ze ons zelf wel weten te vinden.”

Voor de bands staat een volledige backline (versterkers) klaar zodat ze zelf niet met materiaal hoeven te slepen. “Maar elke muzikant heeft wel zo zijn voorkeuren waardoor het toevoegen van eigen apparatuur altijd mogelijk is. Wij gaan ervan uit dat er bij beginnende bands (nog) niet altijd de materialen aanwezig zijn.”

In maart volgend jaar staat er een nieuwe editie van In the Attic op het programma. Geïnteresseerde bands kunnen zich melden bij op staging2.atticmusic.nl. Zij komen wel op een wachtlijst terecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.