nieuw restaurant geopend in heino

Heino heeft er een nieuw restaurant bij. Op bungalowpark Landgoed Old Heino is ’t HoogeHuus geopend; een pleisterplaats voor wandelaars, fietsers en andere voorbijgangers. Het restaurant heeft een ruim terras in het groen, waar het mogelijk is een kopje koffie of thee te drinken of lekker in een ontspannen sfeer te lunchen of te dineren. Op de kaart staan typische Sallandse streekgerechten. Tevens is er elke dag een wisselende dagschotel en kunnen bezoekers er een high tea reserveren.

Rond ’t HoogeHuus zijn diverse buitenactiviteiten mogelijk, zoals jeu de boules en beachvolleybal. Daarnaast heeft het restaurant een zaal beschikbaar voor partijen en vergaderingen. ’t HoogeHuus krijgt op 31 maart 2011 pas een officiële opening. Het restaurant is nu al dagelijks geopend van 10.30 tot 21.00 uur. Voor meer informatie: T (088) 328 00 40.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.