Home / archiefcentraal / nieuw magazijn in aanbouw bij larcom raalte

nieuw magazijn in aanbouw bij larcom raalte

Na vijf jaar is het pand van Larcom in Raalte te klein geworden daarom wordt het pand binnenkort uitgebreid met een nieuwe magazijnruimte van circa 240 m2. Daarnaast komt er een overkapte laad/los/opslagruimte van 120 m2.

In september is gestart met de bouw. Nu de contouren van de uitbreiding zichtbaar zijn, was woensdag het moment voor het bedrijf om samen met wethouder De Groot en een aantal andere mensen van de gemeente stil te staan bij de uitbreiding. De verwachting is dat het nieuwe magazijn eind november in gebruik wordt genomen.

Larcom voert voor de gemeente Raalte de wet sociale werkvoorziening uit. Daarnaast verzorgt Larcom diverse werkzaamheden voor verschillende bedrijven in de regio. Door de groei van het aantal medewerkers is uitbreiding noodzakelijk geworden. Door te investeren in extra magazijnruimte kan ook de productieruimte vergroot worden.

Lees ook

Vroeger in Salland: een nieuw gemeentehuis

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.