nationale donorweek ook bij isala

Het is deze week de Nationale Donorweek en daarmee wordt donorregistratie extra onder de aandacht gebracht. Bij Isala klinieken in Zwolle is er deze week ook extra aandacht voor donorregistratie. Op woensdag 20 oktober staan Isala’s donatiecoördinatoren met een informatiestand in de bezoekershal op locatie Sophia van 11.00 tot 15.00 uur. Donderdag 21 oktober is de stand opgesteld in de bezoekershal op locatie Weezenlanden.

Registratie leidt tot duidelijkheid over de wensen van een patiënt, en draagt zo bij aan het zorgvuldig afronden van de ziekenhuiszorg als een patiënt komt te overlijden. Iedereen die 12 jaar of ouder is en in Nederland woont, kan zijn keuze voor orgaan- en weefseldonatie laten vastleggen in het Donorregister. Ruim drie miljoen mensen in Nederland hebben dat gedaan. Niet iedereen die overlijdt, kan echter donor zijn. Elke donorregistratie is daarom volgens de Nederlandse Transplantatie Stichting belangrijk. Meer informatie over donorregistratie: staging2.donorvoorlichting.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.