najaarsconcert in rk kerk marienheem

Het koor ‘Zang en Oratoriumvereniging Raalte’ geeft op zondag 7 november om 15.00 uur een concert in de RK-kerk in Mariënheem. Het najaarsconcert is, net als voorgaande jaren, door het koor gepland om jaarlijks een concert te geven in één van de buurtdorpen in de gemeente Raalte.

In het optreden brengt het koor onder andere het Jagerslied’ en ‘het Wijnlied’uit die Jareszeiten van Joseph Haydn ten gehore. Ook de uitvoering van het “Cantique de Jean Racine” van Gabriel Fauré is in het repertoire opgenomen. Het concert wordt afgesloten met de uitvoering van Psalm 150 van César Franck.

Het koor wordt op de piano begeleid door Marijn Siero, die ook enkele intermezzi voor zijn rekening neemt. Solist is bariton Dave van Dijk. De algehele leiding is in handen van dirigent Gerlinde Post.

De toegang tot het concert is gratis. Na afloop van het concert wordt er bij de uitgang een collecte gehouden. Voor informatie zie: staging2.zov-raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.